CINEMA DRETS HUMANS 2021

DEL 18 DE NOVEMBRE FINS 2 DE DESEMBRE PODREM GAUDIR D'UN SEGUIT DE PEL.LICULES,DOCUMENTALS I CONFERENCIES AL VOLTANT DE TEMATIQUES DEL TOT RELLEVANTS EN L'ACTUALITAT QUE ENS ENVOLTA:

"REALITATS MIGRANTS DE LES PERSONES LGTBI", "EL DILEMA DE LAS REDES", "ELISA I MARCELA", "DEUEN TINDRE ETICA LES XARXES SOCIALS?", "LAS SIN SOMBRERO".

TOTES LES ACTVITATS PROPOSADES ES DONARAN AL CLUB D'AMIGUES I AMICS DE LA UNESCO D'ALCOI, TRET DEL DOCUMENTAL-CONFERENCIA DEL DIA 25 "LAS SIN SOMBRERO" QUE SERA REALITZAT A LA SALA AGORA, EN LA PLACETA RAMON Y CAJAL,6 , ALCOI.


*PRESENTACIÓ DEL CICLE CINEMA I DRETS HUMANS amb la conferència
DEUEN TENIR ÈTICA LES XARXES SOCIALS?
 A càrrec del professor de la UPV d’Arquitectura i Tecnologia de Computadors, Manuel Llorca Alcón, el dijous 18 de novembre a les 19h.

*Documental
EL DILEMA DE LAS REDES 2020. Diumenge 21 de novembre a les 19h.

*Documental
 LAS SIN SOMBRERO
Conferència col.loqui a càrrec de Tania Balló Colell, directora del Proyecte. A la sala Àgora projecció i posterior conferència.col.loqui per a l’alumnat de 4t d’ ESO i primer de batxillerat, el dijous 25 de novembre a les 12h.

A la seu del Club d’Amigues i Amics de la UNESCO, projecció i posterior conferència col.loqui per al públic en general fins completar aforament. A les 19h.

 *Pel·lícula
 ELISA Y MARCELA.

Diumenge 28 de novembre a les 20h.


*Conferència
REALITATS MIGRANTS DE LES PERSONAS LGTBI A càrrec de Diana Sanus y Dani Alarcón, miembros del col.lectiu MARIOLA el dijous 2 de desembre a les 19h.


-Club d’Amigues i Amics de la UNESCO Carrer: Cid, 12, Alcoi

-Àgora Alcoi, Plaça: Ramón y Cajal, 6.