GENT DE LLETRES 2018

GENT DE LLETRES

Les converses amb “Gent de Lletres” és un programa que té com a objectiu donar a conèixer, més de prop, el procés de creació escriptora de cadascuna de les persones participants.

Amb aquestes trobades, el Club d’Amics i Amigues de la UNESCO, vol acostar al públic lector no sols als escriptors sinó també la persona que alena dins d’ells.

Les escriptores i escriptors ens expliquen la seua concepció del fet d’escriure, quan van començar, quins gèneres literaris els resulten més interessants, com es documenten per a escriure,... a més a més ens responen a les qüestions que el públic assistent els puga plantejar.

Aquest programa va començar l’any 2014 amb el títol “Primera Trobada amb escriptors d’Alcoi” i ha anat evolucionant incloent escriptores i escriptors de la comarca i del conjunt del País Valencià, així com ampliant el tipus de gèneres i de diferents formats d’escrits, anant més enllà dels purament literàris.

El títol del programa també ha canviat per ha adquirir un llenguatge no sexista i la igualtat en la participació d’autors i autores.

Des del seu principi, “Gent de Lletres” és una proposta organitzada pel Club d’Amigues i Amics de la UNESCO amb la col.laboració de la Coordinadora d’Escoles Valencianes i que es realitza a la primavera, quasi sempre al mes de maig.