CICLE DE XARRADES I CONFERENCIES ONLINE

 

 

        CLUB D’AMIGUES I AMICS DE LA UNESCO Alcoi

 

 

           INFORMACIONS DE FEBRER 2021

 

 

 

Hola amigues i amics del Club UNESCO d'Alcoi.


Des de la Junta directiva del Club esperem que tots i totes estigueu en bones condicions de salut, tot i que hem de dir, que la salut també ens ve proporcionada per la cultura i el contacte humà, cosa difícil o impossible en aquests moments.


Per aquesta raó ens hem reunit per planificar un calendari, una oferta cultural, i oferir-vos-la per tal de no perdre el contacte entre nosaltres ni amb les activitats del Club.


A partir d'aquest mes de febrer  farem  una programació mensual  al voltant de diferents temes (filosofia, geohumanitat, el món científic amb les dones al capdavant, memòria històrica, plàstics biodegradables....), escoltarem persones com Amparo Chiralt, Mayor Zaragoza, Margarita Salàs, Arcadi Oliveres... tota una sèrie de conferències de qualitat recolzades per diferents universitats i especialistes en la temàtica.

 

En la programació d’activitats deixarem el vídeo al vostre abast, i cada dijous farem una reunió online per tal de debatre sobre el tema en qüestió. Prèviament  a la reunió haureu de sol·licitar al correu electrònic info@clubunescoalcoi.org la voluntat d'assistir al debat i de seguida que ens siga possible vos enviare'm l'enllaç de la reunió.


Esperant que trobeu interessant la nostra proposta i que vulgueu participar-hi mantenint així viva la nostra relació i alhora la nostra activitat cultural en aquest temps de pandèmia, vos enviem una forta abraçada i els millors desitjos de salut.
 

Molt cordialment.

Junta directiva Club UNESCO d'Alcoi