PRESENTACIO DE LA REVISTA L'IO PER L’ASSOCIACIÓ CULTURAL INSTITUT OBRER

L’ASSOCIACIÓ CULTURAL INSTITUT OBRER VA PRESENTAR, AL CLUB D’AMIGUES I AMICS DE LA UNESCO D’ALCOI, EL TERCER L’IO

El darrer dijous 16 de gener de 2020 l’Associació Cultural Institut Obrer va presentar al Club UNESCO d’Alcoi, el tercer volum de la seua publicació, la revista L’IO.

La presentació va començar amb la intervenció de Carmen Zorita, qui ens va relatar la història del que va ser l’institut Obrer, la institució que va portar a terme durant la guera civil un projecte de difussió cultural, així com la creació de l’associació, que es va refundar l’any 1986 amb la intenció de continuar aquesta tasca de difusió cultural.

A continuació va intervindre Alfred Boronat, director de la revista, qui ens va explicar les seccions de les que consta destacant la incorporació de la nova secció “homenatges”

Seguidament  Rafa Maestre  ens va parlar sobre l’article “El Moviment Memorialista al 80 Aniversari de la Retirada”, escrit per l’equip d’investigació de l’Associació Cultural Institut Obrer del que forma part.

Finalment, l’alcoià, Xavier Miró ens va fer una breu descripció de l’article que ell ha escrit en la nova secció d’homenatges dedicat a Celedoni Aparisi Aracil, amb el que va conviure durant molt temps. A l’acabar ens va delectar amb la lectura del seu poema dedicat a Celedoni del que també forma part l’artícle.