CLUB DE LECTURA. "EL PALACIO DE LA LUNA".

“El Palacio de la Luna”.            

Paul Auster

Una novel·la sobre l'atzar en la vida on l’autor utilitza una prosa fluida que ens atrapa i delecta.

És fascinant la forma en la qual Paul Auster desenvolupa les històries secundàries amb eficiència, i lluny de suposar un entrebanc per al guió principal, enganxen i resulten molt interessants.

 

Ens convida a visitar la història de tres vides, tres generacions, que es repeteixen en diferents temps i diferents contexts. Tres vides  paral·leles amb personatges poc convencionals que esdevenen molt captivadores.


Una història que sembla de diàleg molt ràpid, però que s'atura i aprofundeix  en els pensaments i sentiments més íntims.


Aquestes tres històries entrellaçades, a més d’emocionar-nos, ens fan viure en els límits més extrems per arribar a conéixer-se a si mateix.


Totes aquestes històries van acompanyades al rerefons de la Lluna, de tal i com els hi va la vida als personatges els hi fa traurer la seua cara fosca i la seua cara il·luminada. És important aprendre a reconeixer-les i acceptar-les sense judici de valor com fa l’autor en la novel·la.


M’ha agradat conèixer aquest escriptor, la seua imaginació i la manera de descriure els personatges. Auster ens presenta una literatura clara.

És excel.lent