ORGANITZEM:


Cinema i drets humans:
des de l’any 2001, al mes de febrer organitzem un cicle que mescla conferencies i pel.licules Sobre 4 drets  humans. La informació i el debat són els eixos d’aquesta activitat. (vorer calendari i activitats)

Conferències: sobre temes cientifics, culturals, educatius, polítics; també sobre feminisme, cooperació, solidaritat. (vorer calendari i activitats)


Presentacions de llibres:
A càrrec dels seus autors o autores tenim la sort de comptar amb l’escriptor o escriptora per a comentar la seua obra literaria.

Exposicions: A l’espai del club hem fet exposicions sobre historia, economia, música, pintura, escultura,... A les sales del Club han exposat artites reconeguts i també aquelles i aquells que començaven la seua vida com artistes.


Encontres:
El club organitza tots els anys un encontre amb escriptors i ecriptores per conèixer la seua obra, la seua vida i la seua trajectoria com a persona que compta histories. Així hem escoltat a Jordi Botella, Joan Jordà, Manel Rodriguez Castelló, Silvestre Vilaplana, Francesc Gisbert, Ximo Espinos, i un llarg etcetera.

Audicions musicals: El Club ha servit com a sala d’audicions per a cantautors i de grups musicals. Hem tingut el plaer d’ecoltar a Ovidi Montllor, Toti Soler, etc.

Projeccions de pel.licules i documentals: El Club ha confeccionat cicles de directors, de actors i actrius o bé de temàtiques diverses. Hem visionat pel-licules com ara ....

CONVOQUEM:

Concursos de fotografies, premis de pintura,... sobre temes diversos com els drets humans,...

PARTICIPEM:

Som membres de la Federació de Clubs UNESCO de Catalunya; Junt amb altres associacions, entitats, col.lectius  i grups en el Consell de Cultura d’Alcoi. Així mateix formem part la plataforma  “Amics de Joan Valls”, participem en l’organització  de la festa del 9 d’octubre,...

LlOC DE TROBADA:

Les sales del Club acullen per fer les seues reunions a grups i associacions que no tenen un domicili propi. El grup pro inclusió de la dona en la festa de mosros i cristians “Fonèvol”; el col.lectiu “8 de març i dones”; el grup “Salvem l’aqüifer del Molinar”; El grup de jazz “El mussol”; “Iniciativa per la remunicipalització de l’aigua en Alcoi”; “Amics de Jian Valls; etc, etc.