EXPOSICIO IES ANDREU SEMPERE

Exposició de la Unesco – Projecte Artista en Residència.

L’actual exposició amb la qual inaugurem una nova etapa en la nostra seu del Club d’Amics i Amigues de la Unesco, és un projecte que malauradament es va haver de posposar a causa de l’actual Pandèmia. Hui i gràcies a la voluntat tant de l’IES Andreu Sempere com de l’alumnat de l’any passat, s’ha pogut reprendre aquesta exposició.

La mostra posa a l’abast de tots, el treball dut a terme pels alumnes de Primer i Segon de Batxillerat Artístic i el Cicle de FP d’Arts Gràfiques, realitzat a través del Projecte Artista en Residència. Aquest projecte va acollir a l’escultor Rafael Amorós al centre educatiu l’IES Andreu Sempere durant el curs 2019 – 2020, el qual va desenvolupar amb els alumnes el projecte BiodiversitArt.

El projecte posa en relació la reflexió de l’actual situació de la nostra Biodiversitat amb una perspectiva artística compartint amb un artista, com Rafael Amorós, la seua professionalitat, el que ajuda als alumnes a crear amb una mirada crítica.

Sense perdre de vista el procés educatiu i la gran tasca de conscienciació que es genera en els centres educatius, aquest projecte és fonamental per a ser conscients de la importància de ser responsables amb la biodiversitat que ens envolta, i propiciar una lenta recuperació dels milers d’espècies que es troben en perill d’extinció.

El Club d’Amics i Amigues de la Unesco, posa el seu espai a l’abast d’aquest projecte per a què tota aquesta gran tasca duta a terme per l’Institut i per l’escultor, es pose a l’abast de tothom, perquè conscienciar és cosa de tots.

 

L'exposició es donarà per iniciada el dia 31 de març, dia que es podrà visitar de 19 a 21h juntament amb el dia 1 d'abril en el mateix horari i el dia 3 d'abril dissabte de 11 a 13:30 h. la següent setmana es podrà visitar els dies 7 i 9 de 19 a 21h i el dissabte 10 d'abril de 11 a 13:30h. L'exposició estarà al llarg de tot el mes d'abril i maig si no hi ha cap canvi. Tret dels dies abans esmentats, es podrà visitar de dimecres a dissabte en els horaris que ja hem indicat.