CINEMA I DRETS HUMANS 2022. DIA 15 DE NOVEMBRE CONFERÈNCIA - DIA 20 DE NOVEMBRE PEL.LÍCULA.

En el Cicle de Cinema i Drets Humans aquest any 2022 vos oferim per al dia 15 de novembre la conferència "Propostes de cultura de pau per a la seguretat. Com ser pacifista en temps de guerra". La conferència vindrà de la mà de Jordi Calvo Rufanges.

 

Jordi Calvo és Doctor en pau, conflictes i desenvolupament, economista i investigador sobre cultura de pau, desarmament i economia de la defensa. Ha treballat com a coordinador de projectes humanitaris a Libèria, Costa d’Ivori, Mauritània, Uganda, Zàmbia República Democràtica del Congo, Nigèria, República Centreafricana. 

És coordinador del Centre Delàs i professor de relacions internacionals, conflictes armats, economia de defensa i cooperació (UJI, URL, UGR). 

És membre de la Junta del International Peace Bureau (IPB) i de la ENAAT (Xarxa Europea Contra el Comerç d'Armes)

És articulista ocasional a diversos mitjans (Eldiario.es, Público, El Periódico..) i realitza col·laboracions puntuals amb mitjans de comunicació de ràdio i televisió (TV3, Catalunya Ràdio, Cadena Ser, A Punt, La Sexta, Radio France International, Carne Cruda, La Cafetera....). 

El diumenge dia 20 de novembre a les 19h i al mateix Club, s'oferirà una Pel·lícula-documental relacionada amb aquesta xarrada.