CICLE DE XARRADES I CONFERENCIES ONLINE MARÇ 2021

LOGO UNESCO + 50 ANIVERSARI

 

CLUB D’AMIGUES I AMICS DE LA UNESCO Alcoi

 

ACTIVITATS MES DE MARÇ, 2021

 

 

 

 

Dia 1:

Conferència de la filòssofa Victoria Camps. Duració 35min 23seg.      12-6-2019

https://youtu.be/01XQzx6jv5M

 

Dia 6:

Editadona Alcoi, “Les Represaliades pel Franquisme a la Viqui”.

Taula redona en línia amb PatriciaHorrillo, viquipedista i Josep Lluís Santonja, historiador. 11:30h.

Participació oberta mitjançant el xat actiu en directe. L’enllaç estarà a la web editadonaalcoi.wordpress.com

 

Dia8:

Conferència de Flora de Pablo. “Mujer, ciencia y sociedad. La brecha de género” des de la UPV campus d’Alcoi.  Duració 1h 16min 11seg.     18-11-2019

https://youtu.be/dcIXXSerZP0

 

Dia 15:

Conferència sobre  l’escriptor Julio Cortázar, “del lector al escritor”, presenta Mª Angeles Fernández. Duració: 52’ 50”.

https://www.youtube.com/watch?v=_yFMeGuktDQ&list=PLVeasMntjZLbDEU2Ygae0RR2yFpbrKyZR&index=1

 

Dia 21:

Dia Mundial de la Poesia. Aquest any ho celebrarem amb un programa radiofònic a radio-Alcoi. Serà un xicotet homenatge al nostre poeta alcoià Francesc Bernàcer, que ens va deixar físicament l’any passat.

 

 

 

Dia22:

Conferència “Pobresa i vulnerabilitat”. Presenta Silvina Ribotta des de la Universitat Carlos III de Madrid. Duració: 1h 21’ 56”.

https://www.youtube.com/watch?v=8h2T68UNU9k&list=PLVeasMntjZLbDEU2Ygae0RR2yFpbrKyZR&index=4

 

Dia 23:

Taller de Lectura. “El Huerto de Emerson” de Luís Landero, Editorial Tusquets, 18.30h.

 

Dia 29:

Documental “Les Filles de la Nakba”. Directora Estela Falastin, a les 19:30h

1r. Presentació del documental per la directora Estela Falastin.

2n.Passe del documental.

3r.Col.loqui amb la participació de JaldiaAbubakra, palestina nascuda a Gaza i refugiada a Espanya.Participant en el documental.

Síntesi: “El dia a dia de diferents dones palestines, com cadascuna d’elles fa front a la colonització israeliana, a un sistema patriarcal que s’endureix  i a una mirada occidental que les relega al paper de víctimes.

Per a participar en aquest col.loqui, heu de demanar prèviament  al correu del club info@clubunescoalcoi.orgla voluntat de conectar-se per a enviar-vos l’enllaç.

 

 

 

NOTES:

1.- Les conferènciesestan proposades per a escoltar-les a partir del dilluns però podeu fer-ho quan cregau convenient. Les persones que estigau interessades en participar en el debat on line que farem cada dijous setmanalment a les 19,30h., heu de fer-ho abans  i  demanarpreviament a aquest correu info@clubunescoalcoi.orgla voluntat de conectar-se. De seguida que ens siga possible vos enviarem l’enllaç de la reunió.

 

2.- El Col·lectiu 8 de Març, ha proposat fer durant aquest mes la lectura del llibre “Dones” de la nostra escriptora, Isabel Clara Simó i a principi d’abril es farà un col.loqui on line per a totes les persones que vullgau participar. Ànim, a començar a llegir!

 

3.-Assemblea anual. En situació de completa normalitat, per aquesta data, ja hauríem realitzat la nostra Assemblea anual. Però desgraciadament, les circumstàncies ens ho impedeixen. De moment queda posposada fins que vos avisem. És la nostra intenció realitzar-la de forma presencial.